top of page

Noen ganger åpner våre kunder for at Du kan være med

Utflukter den nærmeste tiden

På denne siden vil du kunne finne informasjon om aktuelle  turer med utgangspunkt i Albir, Costa Blanca. Vår og sommer er normalt stille for oss, men følg med her når det skjer noe. I september og oktober er det som regel mange utflukter, mens det fra november til mars er ofte en i uken. (med unntak av desember)  Har du kyst til å være med? Send oss en beskjed på smiltur@live.no så hører du fra oss så fort som mulig.

Las Fallas, byfesten i Valencia

Før pandemien arrangerte vi flere ganger tur til Valencia på den store festdagen, 19.mars med Las Fallas for å bevitne La Crema!  Nå prøver igjen og ser om vi kan fylle en buss til verdens nest største byfest og "El nit del foq", som på norsk blir "Flammenes natt".

Når vi ankommer byen, tar vi en runde og ser på de fantastiske figurene som er flere meter høye og jomfruen som er bygget 18 meter i blomster. De mange figurene symboliserer feilene i samfunnet vårt og temaene kan være mange! Her er det masse ironi og humor. Fra kl.20 begynner man å brenne figurene, først barnas, så de voksne sine skulpturer, mens brannmennene kjøler ned bygningene omkring og begrenser flammene.

Smiltur er et norsk konsulentbyrå innen guiding og reiseliv i Spania og vi startet med spansk selskap i 2006.

Vi må ha minimum 16 og det koster 50€

Start fra Hotel Albir Playa kl.15.30 tilbake 01.30

Dette blir moro! Bare å glede seg!

20240311_093036000_iOS.jpg

Vi skreddersyr din utflukt for deg og dine venner

Vi blir ofte kontaktet av vennegrupper, mindre firmaer eller familier som bare ønsker seg en spesiell opplevelse med profesjonelle lokalkjente guider. Ønsker du en dagstur til en vingård? Guidet tur i fjellene? Flere dagers blåtur i Spania? I samarbeid med våre partnere legger vi til rette for den perfekte opplevelsen i et verdens mest spennende land,

IMG_7384.JPG
bottom of page